It  Must  Be   Love
Klein en Middenslag Keeshonden in de kleuren Bruin en Zwart.
 

Wie is, It Must Be Love?

Hoi! Ik ben Mariska, 30 jaar. Nadat ik 10,5 jaar geleden mijn eerste keeshond Mayka kreeg, werd ik verliefd op het ras. Dit prinsesje, mijn prinsesje, was dapper, had een grote mond maar ook een heel klein hartje, was ook heel schattig en lief en bij actie, stond ze er. 


Mayka was eigenlijk helemaal geen prinses, ja voor ons wel, maar voor de buitenwereld was Mayka niet zo leuk. Een echte keeshond, fantastisch voor 'eigen mensen', maar van vreemde moest ze niks hebben. Met Mayka liep en loop ik nog wedstrijden agility. Wij hebben op het hoogste niveau in NL aan wedstrijden deelgenomen en daarbij hebben we regelmatig eerste plaatsen behaald. Nu ze inmiddels in de veteranen klasse loopt, vliegen ook daar de eerste plaatsen om de oren.


Na Mayka zijn er nog een aantal keeshonden bij gekomen. 

Evy de dwergkees. Pip en Ikai de grote grijze keeshonden, Sófie en Kiki de bruine en Zoxx en Izzie de zwarte. 


Met alle honden doe ik wel iets van sport. Soms is het even zoeken wat ze leuk vinden, maar 'werken' kunnen keeshonden echt heel goed. Ik persoonlijk vind het dan ook geen honden die de hele dag op de bank moeten liggen, maar echt uitdaging nodig hebben. In een aantal van mijn honden zitten dan ook echte werklijnen. Ik train onder andere agility, hoopers, dogdance, detectie, frisbee, balans en coördinatie en ik sup met de honden.